Breaking News

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Μητσοτάκη για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Όσο πιο γρήγορα το μάθεις, τόσο πιο εύκολα θα το αντιμετωπίσεις»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή της στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η Κατερίνα Μητσοτάκη μιλά, για πρώτη φορά, για τη μάχη της με τον καρκίνο.


«Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς παρά να πεθάνεις. Όσο πιο γρήγορα το μάθεις, τόσο πιο εύκολα θα το αντιμετωπίσεις», τόνισε η Κατερίνα Μητσοτάκη στο Secret των Παραπολιτικών.

Όπως σημειώνεται, η Κατερίνα Μητσοτάκη είναι από τους ανθρώπους που κάθε χρόνο κάνουν προληπτικούς ελέγχους, λόγω και του βεβαρημένου οικογενειακού ιστορικού με τη μητέρα της, Μαρίκα. Εν προκειμένω μιλάμε για μια «τραγική σύμπτωση» καθώς διαγνώστηκε με τον ίδιο ακριβώς όγκο, στο ίδιο σημείο και σχεδόν στην ίδια ηλικία με τη μαμά της.

«Όταν πήρα στα χέρια μου το report της Μαρίκας, λίγο πριν κάνει το χειρουργείο, δεν πίστευα στα μάτια μου. Η μητέρα μου το έπαθε στα 64 και εγώ στα 63» είπε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κουνιά.

H αδελφή του Πρωθυπουργού έκανε την πρώτη της χημειοθεραπεία την Πέμπτη (24/11) και θα ακολουθήσουν άλλες πέντε, ανά περίπου 21 μέρες. Η Κατερίνα Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ακόμη αν η διαδικασία αυτή θα είναι επίπονη, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε ένα κρύωμα, οπότε δεν ξέρει αν η ταλαιπωρία που πέρασε ήταν από την πρώτη χημειοθεραπεία ή από το κρυολόγημα. Όπως τη συμβούλεψε ο γιατρός της, θα πρέπει να προσέχει κυρίως τον κορονοϊό αλλά και οτιδήποτε άλλο, όπως η γρίπη.