Breaking News

Γιώργος Κιμούλης: «Χωνόμαστε στην καριέρα και χανόμαστε από αυτούς που θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», με αφορμή την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι.

Ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει θεατρικά με τη «Συνάντηση» του Stephen Belber, που θα κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Αμαλία.

«Πριν από την καραντίνα, θα έπαιζα στη Θεσσαλονίκη, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Στη συνέχεια έκλεισαν τα θέατρα και την επόμενη χρονιά έκανα την ταινία μου, τον "Γλάρο" του Τσέχωφ. Τώρα αποφάσισα να κάνω αυτό το έργο στη Θεσσαλονίκη. Είναι θέμα χαρακτήρα, είναι λίγο δύσκολο να αλλάζω τον σχεδιασμό μου. Είμαι λίγο πεισματάρης», τόνισε ο Γιώργος Κιμούλης.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο έργο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σημείωσε: «Το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος είναι ότι... δυστυχώς καταλαβαίνει κανείς σε μεγάλη ηλικία πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή από την καριέρα. Γιατί νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία, θα μας αγαπήσουν όλοι. Χωνόμαστε στην καριέρα και την ίδια στιγμή χανόμαστε από αυτούς που πραγματικά θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν».

«Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουμε μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, μετά θα πάμε μία μικρή περιοδεία και από τα μέσα Φεβρουαρίου θα είμαστε στην Αθήνα, στο θέατρο Βικτώρια», πρόσθεσε ο Γιώργος Κιμούλης.