Breaking News

Πένυ Αγοραστού: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος που έχει αφήσει τα υπολείμματά της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Πένυ Αγοραστού, η τηλεοπτική «Τασούλα» του «Μαύρου Ρόδου». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο της στη σειρά του Mega, ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Η "Τασούλα" είναι αφελής και ρομαντική, όπως είμαι κι εγώ... Πιστεύω στον Θεό με έναν δικό μου τρόπο. Δεν πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, αλλά θα πάω να ανάψω το κερί μου και θα λιβανίσω στο σπίτι μου. Έχω επισκεφτεί μοναστήρι. Θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω μερικές μέρες σε ένα μοναστήρι.

Ξεκίνησα ως ρεπόρτερ στο "Πολύ μπλα μπλα". Ήταν ωραία η εποχή του Alter, αλλά απομυθοποίησα πάρα πολλά πράγματα εκεί... Πήγαινα το πρωί στο κανάλι, έφευγα το απόγευμα και μετά πήγαινα στη δραματική σχολή... Επίσης, ήμουν αεροσυνοδός για ένα χρόνο, ενώ εργάστηκα και ως πωλήτρια σε κατάστημα με ρούχα... Και στο Αlter έμεινα απλήρωτη και σε άλλες δουλειές...

Έχω μία οικογένεια που μπορεί να με στηρίξει. Το ευχαριστιέμαι αυτό, γιατί καλύτερα να έχω την οικογένειά μου από πίσω πάρα μία σχέση και να βασίζομαι σε κάποιον ξένο.

Όταν ήμουν 16 ετών "έχασα" τον αδερφό μου. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, που έχει αφήσει ακόμα τα υπολείμματά της. Έτσι είναι η ζωή, πρέπει να μάθουμε να ζούμε και μ' αυτά τα γεγονότα και να προχωράμε.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησα να φτιάχνω κεριά στο σπίτι. Είδα ότι άρεσε στους φίλους μου και σκέφτηκα "γιατί να μην αρέσει και στον κόσμο;". Ετοιμάζω και μία σειρά με δαχτυλίδια από οικολογικά διαμάντια».

Δείτε το βίντεο του Mega.