Breaking News

GNTM: Αποχώρησε για δεύτερη φορά η Κάτια Κιζίμα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κάτια Κιζίμα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/12).

Στη δοκιμασία αποχώρησης, με φωτογράφο τον Παναγιώτη Σιμόπουλο, τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν πάνω σε μια υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα για την καμπάνια της εταιρίας Migato.

Στο bottom 3 βρέθηκαν η Μάρα Μάρλη, η μητέρα της Μικαέλα και η Κάτια Κιζίμα, η οποία είχε επιστρέψει στο προηγούμενο επεισόδιο.

Οι κριτές θεώρησαν ότι τη χειρότερη επίδοση στη φωτογράφιση είχε η Κάτια Κιζίμα, η οποία αποχώρησε για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μόδας του Star.

Υπενθυμίζεται ότι η Κάτια είχε κερδίσει το Golden Pass (αρχές Οκτωβρίου) και μπήκε απευθείας στο σπίτι.


Με καταγωγή τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ουκρανία, η 29χρονη Κάτια έπαιζε ποδόσφαιρο στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια. Έχει εμπειρία στο μόντελινγκ, το οποίο ήρθε απρόοπτα στη ζωή της και μέσω του Instagram. Αμέσως βρήκε πρακτορείο και μέχρι σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο.

Τα 7 μοντέλα που συνεχίζουν στο GNTM είναι τα εξής: Μαρίτα Καθητζιώτη, Βικτώρια Μυροφορίδου, Μικαέλα Νόβακ - Μάρλη, Μύρια Κυριακίδου, Μάρα Μάρλη, Κότυ Γουγούση - Camacho και Αλεξία Τράικο.