Breaking News

«Avatar: The Way of Water»: Χωρίς τον James Cameron η επίσημη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο James Cameron απουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (12/12) από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Avatar: The Way of Water» στο Λος Άντζελες, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο διάσημος σκηνοθέτης είπε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα στο Deadline: «Είμαι στο Λος Άντζελες, μόλις επέστρεψα από το Τόκιο και κατάφερα να "παραλάβω" τον Covid στο αεροπλάνο, οπότε είμαι απομονωμένος και δεν μπορώ να πάω στη δική μου πρεμιέρα απόψε... Ο αριθμός των ανθρώπων που έχω πει όλα αυτά τα χρόνια "Α, θα προλάβουμε και θα σας δω στην πρεμιέρα"... καλά, δεν φαντάζομαι να γίνει. Ο άνθρωπος... προτείνει και ο Θεός διαθέτει».

Επίσης, ένας εκπρόσωπος της Disney είπε στο Deadline: «Ο James Cameron έχει Covid, αλλά αισθάνεται καλά. Βγήκε θετικός στο πλαίσιο ενός τεστ ρουτίνας. Θα συνεχίσει το πρόγραμμά του ουσιαστικά, αλλά δεν θα είναι στην πρεμιέρα».


Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022.

Η ταινία είναι η συνέχεια του «Avatar» (2009), που φέρεται να έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών. 

Μάλιστα, αναμένεται να ακολουθήσουν τρεις συνέχειες, το 2024, το 2026 και το 2028, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από την αποδοχή που θα έχει στο κοινό το «Avatar: The Way of Water».

Στην ταινία επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους οι δύο πρωταγωνιστές Sam Worthington και Zoe Saldaña, όπως και οι Stephen Lang, Joel David Moore, CCH Pounder, Giovanni Ribisi, Dileep Rao και Matt Gerald, με τη Sigourney Weaver (Grace Augustine στην αρχική ταινία) να επιστρέφει με διαφορετικό ρόλο.

Τα νέα μέλη του καστ είναι η Kate Winslet, ο Cliff Curtis, η Edie Falco, ο Jemaine Clement και ο Brendan Cowell.