Breaking News

Beyoncé: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε συναυλία στο Ντουμπάι (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Beyoncé πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ντουμπάι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Atlantis The Royal Grand.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Beyoncé, που έδωσε μια απίστευτη παράσταση στη σκηνή, ερμήνευσε - μεταξύ άλλων - τη γνωστή επιτυχία «At Last» της Etta James.

Η σπάνια εμφάνιση στο Ντουμπάι ήταν η πρώτη για τη 41χρονη σταρ από το 2020, όταν και είχε εμφανιστεί σε ένα αφιέρωμα για τον αείμνηστο Kobe Bryant και την κόρη του Gianna.

Μεταξύ των διασημοτήτων που παρευρέθηκαν στο σόου, η Halle Bailey, ο Corey Stokes, η Patricia Contreras, η Ellen Pompeo και ο σύζυγός της Chris Ivory κ.α.


Η συναυλία ήταν η πρώτη μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της, «Renaissance», που κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου 2022.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το TMZ, η βραβευμένη με 28 Γκράμι τραγουδίστρια φέρεται να πληρώθηκε 24 εκατομμύρια δολάρια για τη συναυλία στο πολυτελές θέρετρο.


Πολλοί θαυμαστές της ελπίζουν ότι η συναυλία του Ντουμπάι θα μπορούσε να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για μια επερχόμενη περιοδεία για το άλμπουμ «Renaissance», ωστόσο δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής ημερομηνίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις πρόβες, η Beyonce ερμήνευσε και δικές της επιτυχίες, όπως τα «Naughty Girl», «Halo», «Spirit» και «Freedom».

Δείτε τα βίντεο.





Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail