Breaking News

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Για κάποιους το Metoo έχει γίνει επάγγελμα, ζουν από αυτό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με αφορμή τη χθεσινή απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιaσμό και δύο απόπειρες βιaσμού, απολογήθηκε χθες (9/1) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Το πρωί της Τρίτης (10/1), ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»: «Εάν μετά από 10 μήνες - όπου εξετάστηκαν τουλάχιστον 45 μάρτυρες και οι δύο πλευρές είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τα επιχειρήματά τους - το δικαστήριο σταθεί μόνο στο κίνητρο των τριών γυναικών, τότε ειλικρινά θλίβομαι σαν δικηγόρος...».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν τόσοι αυτόπτες μάρτυρες, ηθοποιοί, οι οποίοι διέψευσαν ιδιαίτερα όλα τα επιχειρήματα της πρώτης καταγγέλλουσας, ότι δήθεν βιaστηκε στο θέατρο Ήβη και στα γραφεία μίας εταιρείας παραγωγής θεατρικών παραστάσεων... Εάν το δικαστήριο μείνει μόνο στο κίνητρο - και αγνοήσει τα στοιχεία - τότε μεταβάλλεται σε εκπομπή, χάνει το θεσμικό του χαρακτήρα και γίνεται καφενείο».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ποιο είναι το κίνητρο;... Και οι τρεις καταγγελούσες πήγαν και βρήκαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν τις βρήκε αυτός. Και οι τρεις επεδίωκαν και ήλπιζαν να συνεργαστούν μαζί του, αλλά διαψεύστηκαν... Και οι τρεις αυτό που βασικά λένε είναι "Ο Πέτρος Φιλιππίδης μας έλεγε ότι ήθελε μία συνεργασία μαζί μας και τελικά μας εκμεταλλεύτηκε σeξουαλικά". Ένα κίνητρο, λοιπόν, είναι ο φθόνος, επειδή διαψεύστηκαν οι ελπίδες τους για συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη...».

Στο τέλος, ο γνωστός δικηγόρος σημείωσε: «Καταξιώνεσαι στο χώρο αυτή την περίοδο αν κάνεις μία καταγγελία για έναν άνδρα ή μία γυναίκα για βιaσμό. Για ορισμένους - όχι για τις τρεις καταγγέλλουσες - έχει γίνει επάγγελμα το Metoo, ζουν από αυτό...».

Δείτε το βίντεο του Mega.