Breaking News

Παντρεύτηκε ο Νίκος Κουρής, ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο γιος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ο Νίκος Κουρής, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την ηθοποιό Γωγώ Φάκου.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η Γωγώ Φάκου, η οποία έκανε μία σειρά από αναρτήσεις στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο το περασμένο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, με κουμπάρους τη Μαρία και τον Τάσο Βουτσά.


«Με δόξα και τιμή... κυρία Θεοδωράκη λοιπόν!!!! Ήταν όλα παραμυθένια!!!! Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας... Σας ευχαριστούμε για τις ευχές!!!! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους, με κάθε τρόπο, ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη!!!», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις της η Γωγώ Φάκου.


Χθες ανέβασε βίντεο, που τους δείχνει να χορεύουν το «Πόσο λυπάμαι (τα χρόνια που πήγαν χαμένα, πριν να γνωρίσω εσένα)».

Το πρωί της Τρίτης (10/1), δημοσίευσε σε νέα ανάρτησή της τρία βίντεο, αναφέροντας στη λεζάντα: «Εμείς τα κάναμε όλα διαφορετικά κι αυτό έκανε τόσο ιδιαίτερο το γάμο μας... ο γαμπρός ήταν παρόν στις ετοιμασίες της νύφης, μου φόρεσε αυτός τα παπούτσια και πήγαμε μαζί στην εκκλησία... Φυσικά είχαμε μείνει μαζί το προηγούμενο βράδυ και σε όλη την προετοιμασία του γάμου, επιλέξαμε μαζί νυφικό, κοστούμι κτλ... Εξ άλλου αυτό το "μαζί" καρδιάς, απ' την πρώτη μέρα ήταν που μας οδήγησε εδώ... ή μάλλον το είναι αδύνατον μην είναι "μαζί"... καλημέρα...».