Breaking News

«The Voice»: Όσα έγιναν στο τρίτο Knockout - Πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τρίτο και προτελευταίο επεισόδιο της φάσης
των Knockouts του «The Voice of Greece» προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου.

Στη φάση των Knockouts, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν κοντά τους τους guest coaches good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά αντίστοιχα, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Ο Γιώργος Λιανός στέκεται στο πλευρό των coaches, αλλά και των τραγουδιστών και μοιράζεται την αγωνία τους για ένα πολυπόθητο steal.

Ο Πάνος Μουζουράκης ανέβηκε στη σκηνή, ο Γιάννης Γιοκαρίνης κάθισε στο πιάνο και οι δυο τους «ρόκαραν» δίχως αύριο, ξεσηκώνοντας κοινό και coaches. Ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στο ελληνικό ροκ μέσα από μεγάλες επιτυχίες.


Υπενθυμίζεται ότι στα Knockouts οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες, ερμηνεύουν από ένα τραγούδι και οι coaches πρέπει να αποφασίσουν με ποιον από τους τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Η επιλογή γίνεται τόσο δύσκολη μερικές φορές που οι coaches φτάνουν στο σημείο να ελπίζουν σε ένα steal του παίκτη τους από άλλον coach.

Οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής (με έντονα γράμματα οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν από το 3ο Knockout):

• Ομάδα Αργυρού: Δέσποινα Κατσιαδράμη, Dodona, Διονύσης Τρενταφίλι, Μωυσής Παπαμωυσέως, Χριστομανώλης Σεγγούνας, Αγάπη Συμεωνίδου, Ζαφείρης Παρασχάκης (τον "έκλεψε" από την ομάδα του Σ. Ρουβά), Γιάννης Μυτηλιναίος, Εβίτα Χαριλάου και Celina Michael.

• Ομάδα Μουζουράκη: Johnny Δίσκος, Νάντια Αγγελέτου, Εβίτα Θεοδωροπούλου, Μάρω Μαγγανιάρη, Μαρία Κατηρτζίδου, Μαρία Σακελλάρη, Άννυ Γαλάνη και Βάνα Μήτσου.

• Ομάδα Παπαρίζου: Γιώργος Καστελιώτης, Μαρία Αυξέντη, Armine Barikian, Λεύκος, Σίσσυ Πολυδώρου, Χριστόδουλος Παπαδάκης, Στάθης Μπαλάφας, Λάζαρος Κατσίπης και Άννα Σμυρλόγλου (την "έκλεψε" από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη).

• Ομάδα Ρουβά: Κάτια Σαμαντζή, Γιάννης Τσαρσιταλίδης, Σταυρούλα Δημητροπούλου (την "έκλεψε" από την ομάδα του Κ. Αργυρού), Μαριαλένα Κωνσταντίνου, Ελένη Παπαδοπούλου, Εύη Κοκόλη, Εβελίνα Πιττή, Wolfgang Schorer και Chryssa Dom.


Δείτε στην playlist, που ακολουθεί, αποσπάσματα από το 3ο Knockout.