Breaking News

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Μην μασάτε με στημένα πράγματα - Γι' αυτό έφυγε η Ευρυδίκη κι έμεινε η... κάποια Καρολίνα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνεχίζει να σχολιάζει τις εξελίξεις στο Survivor All Star ο Τριαντάφυλλος, μέσα από «μαζικά» stories στο Instagram.

Χθες (21/1), μετά και τις δηλώσεις του Μπο, ο οποίος αναφέρθηκε στo trailer που έδειχνε την - πρώην πλέον - σύντροφό του Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να έρχεται πολύ κοντά με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο Τριαντάφυλλος ήταν ασταμάτητος.

«Μην μασάτε με στημένα πράγματα, όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για ένα σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε: «Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Μπο τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δεν θα πήγαινε, αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και γι' αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η κάποια Καρολίνα;;;».

«Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Μπο τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για όλο αυτό, που από όπου κι αν το δεις έχει στήσιμο, βγαλμένο από πρωτάθλημα Γ' Βραζιλίας και έμεινε, το ξαναλέω, κάποια Καρολίνα για όλο αυτό;;; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Μπο να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος και κατέληξε: «Α κάτσε, γ@μώτο, δεν τελείωσα. Λένε να μπει τώρα και η Ελευθερία Ελευθερίου;;; Πώς;;; Τι;;; Ποιος;;; Γιατί;;; Νιαου».