Breaking News

Άντζελα Δημητρίου: «Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά είναι η αλήθεια»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε ότι δεν διατηρεί καμία επαφή με τον πατέρα της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί...

• Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο;

«Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

• Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;

«Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω "δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι". Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά».