Breaking News

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Βαρεμένο - Άννα Καραμανλή: «Είναι απαράδεκτο, χρειάζεται μόνο σιωπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωτοφανές περιστατικό, που εξελίχθηκε χθες στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σήμερα», σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής (3/2) στο «Πρωινό μας».

Η Άννα Καραμανλή είπε ότι, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του συγκυβερνήτη του μοιραίου μαχητικού αεροσκάφους τύπου F-4 Phantom, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ευδιάθετος σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς. Μάλιστα, έδειξε και φωτογραφία στην κάμερα. Ο Γιώργος Βαρεμένος εκνευρίστηκε, της άρπαξε τη φωτογραφία, την τσαλάκωσε και την πέταξε.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Την ώρα που κηδεύονται οι δύο πιλότοι, δύο πολιτικοί "κοκορομαχούν" στο πλατό μιας εκπομπής και βάζουν την πολιτική γραμμή και το πολιτικό εγώ τους πάνω από το γεγονός. Είναι αγενέστατη συμπεριφορά και των δύο, με κορυφαία την ενέργεια του κ. Βαρεμένου... Οι συμπεριφορές του να σηκωθεί αυτή η φωτογραφία, αλλά και να αρπάξεις αυτό που δεν σου αρέσει με τη βία και να το εξαφανίσεις, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει».

Στη συνέχεια προβλήθηκαν τα σχόλια που έκαναν νωρίτερα οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα», Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά τόνισε, μεταξύ άλλων: «Για μένα είναι απαράδεκτο. Χρειάζεται μόνο σιωπή. Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες "Δύναμη και κουράγιο σ' αυτές τις οικογένειες"...».