Breaking News

Τέμπη: Καταγγελία για την εμπορική αμαξοστοιχία - «Κουβαλούσε παράνομα υλικά που προκάλεσαν μεγάλη έκρηξη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλημέρα» μίλησε για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών ο Γιώργος Μπαρτζώκης, που είναι ο συνήγορος ενός πολυτραυματία. Ο δικηγόρος είπε - μεταξύ άλλων - το Σάββατο (4/3) στον Γιώργο Αυτιά:

«Μου ήρθε η καταγγελία ότι, την ώρα της τραγωδίας, ακουγόταν οχλαγωγία και μουσική στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας... Όλες οι μαρτυρίες συγκλίνουν στο ό,τι ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του. Αυτό λέμε, δεν είπαμε ότι ήταν μεθυσμένος.

Η πηγή μου είπε ότι γίνονται πολλά περίεργα πράγματα με την εμπορική αμαξοστοιχία. Δηλαδή, η ίδια πηγή κατηγόρησε ότι η εμπορική αμαξοστοιχία κουβαλούσε αδήλωτα υλικά. Τα υλικά ήταν προφανώς εύφλεκτα. Διότι αυτό το "μανιτάρι", που δημιουργήθηκε μετά την έκρηξη, σημαίνει ότι είχε κηροζίνη ή προπάνιο ή κάτι άλλο πολύ εύφλεκτο.

Γι' αυτό σήμερα, από τη στιγμή που υπάρχει η καταγγελία για παράνομο εύφλεκτο υλικό, θα πρέπει να έρθει από την Αθήνα ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής να το ερευνήσει. Δε δικαιολογείται η τεράστια έκρηξη μόνο με 2 φιάλες υγραερίου, οι οποίες είναι κι αυτές απαγορευμένες στα τρένα...».