Breaking News

Αφροδίτη Σημίτη: «Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, κρατάει συνήθως 3 ημέρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν η Αφροδίτη Σημίτη, η οποία μίλησε για τους συχνούς πονοκεφάλους που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είπε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη:

«Όταν εμφανίστηκε στην εφηβεία ήταν πονοκέφαλος, δεν ήξερα καν τη λέξη ημικρανία τότε... Μετά κατάλαβα ότι θα το έχω αυτό. Μετά τη γέννηση των παιδιών μου, ξεκίνησα να έχω πιο συχνά ημικρανίες. Ξεκινάει από το πρωί και συνήθως... Παρασκευή. Πλέον ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω... Οι οθόνες και η μουσική επιβαρύνουν την κατάσταση.

Όταν φτάνεις στο peak - γιατί έχει στάδια - μπορεί να έχεις και τάση προς εμετό. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Είναι δύσκολο να οδηγήσεις πολλές φορές, δηλαδή δεν βλέπεις... Κάθε επεισόδιο κρατάει συνήθως 3 ημέρες, αλλά με διακυμάνσεις... Αν δεν έχω κοιμηθεί καλά, εάν δεν έχω ενυδατωθεί επαρκώς - το νερό παίζει τεράστιο ρόλο -, αν έχω πιει πολλούς καφέδες είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί.

Δεν έχουμε στην οικογένεια ιστορικό με ημικρανίες, αλλά η μικρή μου κόρη έχει αρχίσει κι έχει και εκείνη πονοκεφάλους, είναι 14 ετών».

Δείτε το βίντεο του Mega.