Breaking News

«Φως στο Τούνελ» - Η αποκάλυψη στην Αγγελική Νικολούλη: «Άνοιξαν τάφο για να βρουν τη μητέρα μας» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το χθεσινοβραδινό (21/4) «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με την υπόθεση της πολύτεκνης μητέρας από τον Αλικιανό Χανίων.

Η 75χρονη Σανίκο Τσαούσι, μητέρα επτά παιδιών και γιαγιά δεκαεννέα εγγονιών, το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022, πήγαινε στο σπίτι του γιου της για να τον φροντίσει που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Οι κόρες της ακολουθούσαν αλλά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό. Το μόνο που βρήκαν στο διάβα τους, ήταν το αίμα που σχημάτιζε μία μικρή λίμνη και συνέχιζε με κηλίδες, σαν να την είχαν σύρει.

Όπως σημειώνεται στον ιστότοπο της εκπομπής (anikolouli.gr), κάμερα ασφαλείας καταστήματος την κατέγραψε στις 07:59 να περνάει το δρόμο. Λίγα μόλις λεπτά μετά, στις 08:06 η κάμερα καταγράφει τις δύο κόρες της να περνούν από το ίδιο σημείο, για να πάνε στο σπίτι του άρρωστου αδελφού τους. Ένα λεπτό μετά η κάμερα καταγράφει τη διέλευση φορτηγών με εργάτες, που λίγα μέτρα πιο πάνω ανακαίνιζαν μία κατοικία.


Οι συγγενείς της δηλώνουν στην κάμερα της εκπομπής πως δεν θέλουν να τιμωρηθεί κανείς, αλλά να μάθουν σε ποιο σημείο θα βρουν ό,τι απέμεινε από τη μητέρα τους για να τη θάψουν και να της ανάβουν ένα κερί. Οι Αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους πολύτιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας και με τα στίγματα της κινητής τηλεφωνίας, θα φτάσουν στον ένοχο (ή στους ενόχους).

Η νύφη της αγνοούμενης γυναίκας, Ροζαλία Καπαράκη, είπε τηλεφωνικά στην Αγγελική Νικολούλη: «Ίσως είχαν κάποια πληροφόρηση ότι θάφτηκε η πεθερά μου σε κάποιους από τους τάφους, οπότε ένας από αυτούς ανοίχτηκε. Το χώμα επάνω στον τάφο ήταν περίεργο. Οι έρευνες έγιναν από την αστυνομία, αλλά δεν βρήκαν κάτι, δυστυχώς...».

Και πρόσθεσε: «Μακάρι να υπάρχει κάποιος να μπορέσει να μας βοηθήσει. Κάποιος που δε θέλει να μιλήσει στην Αστυνομία και θέλει να μιλήσει σε εσάς ανώνυμα. Εμείς αυτό θέλουμε, να βρούμε τον άνθρωπό μας και να τον θάψουμε. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το χωριό με αισθήματα και συνείδηση... Είναι 7 οικογένειες με παιδιά και εγγόνια... Η Αστυνομία δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση... Μακάρι να υπάρξουν  εξελίξεις, θέλουμε να ηρεμήσουμε κι εμείς και η ψυχή της».

Δείτε το βίντεο του Mega.