Breaking News

Πέθανε στα 48 του ο Jeffrey Carlson (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο Jeffrey Carlson, γνωστός για τον πρωτοποριακό ρόλο του ως τρανς χαρακτήρας στη σειρά "All My Children".

Σύμφωνα με το Deadline, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για την αιτία ή την τοποθεσία του θανάτου του.

Ο Jeffrey Carlson  έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιουλίου 2023. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε, μέσω Twitter, ο θεατρικός συντάκτης του Time Out New York, Adam Feldman, ο οποίος έκανε λόγο για «έναν ισχυρό ηθοποιό» και «μια οδυνηρή απώλεια». Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε στο Facebook και η Shakespeare Theatre Company.


Ο Jeffrey Carlson, που γεννήθηκε στο Long Beach της Καλιφόρνια στις 23 Ιουνίου 1975, ήταν Αμερικανός ηθοποιός του Broadway, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ ασχολούνταν και με τη μουσική ως τραγουδιστής.

Σπούδασε υποκριτική στο University of California Davis, από όπου αποφοίτησε το 1997 με πτυχίο στη δραματική τέχνη. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Juilliard School της Νέας Υόρκης.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003, παίζοντας σε αρκετές παραστάσεις του Broadway. Το 2005, είχε έναν μικρό ρόλο ως Egon στην ταινία "Hitch" με πρωταγωνιστή τον Will Smith.

Τον Αύγουστο του 2006, εμφανίστηκε σε έναν ρόλο στο "All My Children", ως Βρετανός ροκ σταρ με το όνομα Zarf. Στα τέλη Νοεμβρίου του 2006, επέστρεψε στον ρόλο ως τρανς γυναίκα με το όνομα Zoe. Σύμφωνα με το IMDb, έπαιξε συνολικά σε 59 επεισόδια από το 2006 έως το 2007.


Μεταξύ άλλων, έπαιξε στις ταινίες "Nowhere to Go But Up" (2003), "Backseat" (2005) και "The Killing Floor" (2007).

Εμφανίστηκε, επίσης, στην τηλεοπτική ταινία "Plainsong" (2004), ενώ την ίδια χρονιά έπαιξε ως Justin Wexler σε ένα επεισόδιο της σειράς  "Law & Order: Special Victims Unit".

Τη σεζόν 2003-2004 υποδύθηκε στην παράσταση "Taboo" του Broadway έναν Βρετανό ποπ σταρ της δεκαετίας του '80, με το όνομα Marilyn.


Πληροφορίες από: wikipedia - Deadline - IMDb