Breaking News

Survivor: Πέρασε στον ημιτελικό η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Στον «τάκο» ο Μάριος Πρίαμος και ο Νίκος Μπάρτζης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Κυριακής (9/7), η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επικράτησε στον αγώνα κατάταξης και πήρε το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στον ημιτελικό.

Μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα κατάταξης, ο Σάκης Κατσούλης είχε εξασφαλίσει ήδη τη θέση του στον ημιτελικό.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Νίκος Μπάρτζης τα έδωσαν όλα στον αγώνα κατάταξης, διεκδικώντας το δεύτερο εισιτήριο.


Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να επικρατήσει, εξασφαλίζοντας τη θέση της στον ημιτελικό του Survivor All Star.


«Είμαι τρισευτυχισμένη, νομίζω ότι είναι η καλύτερή μου μέρα στο παιχνίδι... Ήθελα πάρα πολύ αυτή τη νίκη για πάρα πολλούς λόγους» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα, ενώ είπε για τον σύντροφό της: «Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Σάκη γιατί με βοήθησε πολύ σήμερα. Γενικά με βοηθάει πολύ. Με βοήθησε να είμαι ήρεμη και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».


Από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος γι' αυτό το κoρίτσι... Μια απίστευτη δυναμική, ένας απίστευτος χαρακτήρας... Η αγωνιστικότητά της την πήγε εκεί που την πήγε σήμερα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια...».


Στη συνέχεια, στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, άνοιξαν οι γραμμές για το τηλεοπτικό κοινό, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη να διεκδικούν το τρίτο εισιτήριο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στην έναρξη του ημιτελικού.