Breaking News

Β. Τρουφάκου: «Κακοπληρωσιά και ανασφάλεια στα γυρίσματα, όταν τελείωσε η σειρά το είδαμε σαν ένα διαζύγιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βασιλική Τρουφάκου είχε γίνει ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Κάτω Παρτάλι» (2014-15, Mega). Η όμορφη ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για την ανασφάλεια που βίωσε την περίοδο των γυρισμάτων:

«Ήταν δύσκολες εποχές τότε για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς, επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και όλης αυτής της ανασφάλειας, όταν έληξε, το είδαμε σαν ένα διαζύγιο. Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε, αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι. Δεν είχε υγεία δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης κιόλας...


Προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο να πω "Τι γίνεται; Είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα θα πληρωθούμε και πέρασαν πέντε". Θα το κάνω με υπομονή. Δηλαδή υπενθυμίζεις, παίρνεις τηλέφωνο, το αναθέτεις στους ανθρώπους που σε βοηθούν, στον λογιστή και τον δικηγόρο σου.

Το μαθαίνεις όλο αυτό κάπως. Δηλαδή πρέπει να διεκδικείς χωρίς ταυτόχρονα να δημιουργείς περισσότερα από το πρόβλημα που ήδη υπάρχει. Γιατί για να υπάρχει ένα πρόβλημα στις πληρωμές, λογικά υπάρχει και πρόβλημα γενικότερα».