Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ρακιντζή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πένθος είναι βυθισμένος ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο οποίος πενθεί την απώλεια της αδερφής του, Μαρίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην εφημερίδα On Tine και τη Ρενέ Σαραντινού. Ο Μιχάλης Ρακιντζής είπε χαρακτηριστικά για την αδερφή του, η οποία ήταν και συνεργάτιδά του για πολλά χρόνια:

«Χάσαμε τη Μαρίνα... Η αδελφή μου "έφυγε" έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στη σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το 13 ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά...».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η Μαρίνα Ρακιτνζή είχε υποβληθεί σε ένα δύσκολο χειρουργείο 13 ωρών, το οποίο πήγε πολύ καλά και όλοι ήταν αισιόδοξοι.  Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι γιατροί, καθώς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, μετά το χειρουργείο, η Μαρίνα κόλλησε ένα μικρόβιο στη σπονδυλική στήλη. Τελικά δεν τα κατάφερε, με την οικογένειά της να βυθίζεται στο πένθος. Η μητέρα του τραγουδιστή δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή το παιδί της.

Στο πλευρό του τραγουδιστή βρίσκεται η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου. Η δεύτερη αδερφή του Μιχάλη Ρακιντζή ήρθε στην Ελλάδα για το τελευταίο «αντίο» και επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα.