Breaking News

Τέμπη - Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει ακουμπήσει τις καρδιές όλων μας, με συγκλόνισε αυτό που είπε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί του Σαββάτου (3/2), η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στη Μαρία Καρυστιανού, την πρόεδρο του Συλλόγου Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχει χάσει την κόρη της στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία, συγκλόνισε ξανά, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου 98,4.


Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»: «Η γυναίκα αυτή έχει ακουμπήσει τις καρδιές όλων μας και νομίζω ότι έλειπε μία τέτοια βροντερή φωνή. Έχει λόγο πολύ δομημένο και είναι ένας άνθρωπος που ακούγεται αυτή τη στιγμή και το έχει πάρει όλο πάνω της. Δεν τη νοιάζει καθόλου, δεν βλέπει μπροστά της κι έχει βγει σαν λύκαινα να υπερασπίζεται όλο το κακό που έχει συμβεί»...


Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Εμένα με συγκλόνισε κι αυτό που είπε ότι "έλεγα στο παιδί μου: μην πάρεις αυτοκίνητο και ΚΤΕΛ, πήγαινε με τρένο". Νομίζω ότι κάθε μάνα μπορεί να ταυτιστεί με αυτό, ότι λες στο παιδί σου "μην κάνεις αυτό και κάνε εκείνο" γιατί θεωρείς ότι είναι πιο επικίνδυνο ή ακίνδυνο και θέτει το ρητορικό ερώτημα "πώς πρέπει να σηκωθώ εγώ κάθε πρωί;". Ε, δεν αντέχεται αυτό παιδιά, δεν παλεύεται! Αυτή είναι η αλήθεια. Να σκέφτεσαι τι είναι το λιγότερο επικίνδυνο για το παιδί σου».