Breaking News

Πέτρος Κόκκαλης: Η εξομολόγηση για τη Δήμητρα Ματσούκα - «Αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, θα ήθελα να είχαμε κάνει παιδί»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Παπαβασιλείου φιλοξένησε στην εκπομπή «EQ» του Action 24 τον Πέτρο Κόκκαλη, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης είχαν παντρευτεί την 1η Δεκεμβρίου 2023, μετά από επτά χρόνια σχέσης, στον Άγιο Νικόλαο Ραγκαβά, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων και συνιδρυτής του νέου πολιτικού φορέα «Κόσμος» εξομολογήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/3) στην Έλενα Παπαβασιλείου:

«H ζωή πριν και μετά τον γάμο, σε επίπεδο πρακτικό, είναι η ίδια. Είμαστε μαζί 7 χρόνια πια με τη Δήμητρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε για να ενωθούμε στο μυστήριο αυτό και δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Έχει αλλάξει μια αίσθηση ότι ίσως αυτή η διαδικασία κάνει τη σχέση μας πλουσιότερη...».


Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε: «Την είχα δει να μιλάει πολύ τρυφερά σε μια συνέντευξη. Είχε δηλώσει μέχρι και "αν είχα γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο νωρίτερα, μπορεί να είχα κάνει μαζί του και παιδί". Αυτό δηλώνει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο πίστης στη σχέση. Είναι κάτι που ίσως, αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, που δεν γυρνάει, θα το επιθυμούσατε κι εσείς;», o Πέτρος Κόκκαλης απάντησε: 

«Σίγουρα αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, όμως δεν γυρνάει. Η Δήμητρα είναι και αυτή ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει μια καταπληκτική καριέρα σε όλα αυτά τα χρόνια. Έχει μια πορεία, μια διάρκεια, μια τεράστια γκάμα στην τέχνη της. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Τι να σας πω τώρα, ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω».