Breaking News

Έλενα Τσαγκρινού: «Σχολιάστηκε αρνητικά που έβγαλα την κοιλιά μου σε video clip» - Το όνομα που θα δώσει στον γιο της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ετοιμάζονται να καλωσορίσουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που θα είναι αγοράκι. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής  «Ι Love Σου Κου»:

«Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Ό,τι και να ερχόταν δε θα είχα πρόβλημα, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα. Ο Κώστας (Dj Stephan) αρχικά σκεφτόταν κoριτσάκι. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή. 

Μέχρι να καταφέρουμε να έρθει το μωράκι στην κοιλίτσα μου, δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε παιδί. Μετά από μια αποβολή μπορείς να απογοητευτείς τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί.  Όμως δεν είναι αλήθεια αυτό. Μετά τον πέμπτο μήνα ξεκινήσαμε να μιλάμε για την εγκυμοσύνη μου...

Σχολιάστηκε αρνητικά στα social media που έβγαλα την κοιλιά μου σε video clip, αλλά εγώ δεν το θεωρώ κάτι περίεργο.

Έγινε πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα με νοιάζει μόνο το μωρό, τίποτα άλλο...


Θεωρώ ότι θα τα καταφέρει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision... Το πρόβλημα της συμμετοχής της δικής μας (το 2021) θεωρώ ότι ήταν ο τίτλος ("El Diablo"). Σίγουρα θα ξαναπήγαινα, με ελληνική συμμετοχή. Και η Κύπρος είναι η χώρα μας, απλά θεωρώ ότι θα ήθελα να κάνω κάτι με ελληνική μουσική και το ρεπερτόριο μας και το μπουζούκι που μου αρέσει πάρα πολύ».