Breaking News

Μπέττυ Μαγγίρα: «Καμιά φορά τα προβεβλημένα ζευγάρια αναγκάζονται να δηλώσουν ότι είναι καλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, που απέκτησαν δύο παιδιά, ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από περίπου 10 χρόνια κοινής πορείας... Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε το Σάββατο (27/4) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ι Love Σου Κου»:

«Χθες έσκασε μια είδηση, που η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούσε λίγο τον τελευταίο καιρό, αλλά το είχαν διαψεύσει προφορικά. Χθες, όμως, βγήκε μια ανακοίνωση, ένα Δελτίο Τύπου από την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ότι τελικά χωρίζουν οι δρόμοι τους σαν ζευγάρι.

Η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε λίγο όλοι, γιατί πιστέψαμε ότι μπορεί να υπήρχε μια κρίση που θα περνούσε, αλλά τελικά δεν πέρασε...


Δε μπορείς να πεις τίποτα σ' αυτή την περίπτωση. Στενάχωρο είναι, αλλά το θέμα είναι να είναι καλά οι άνθρωποι μεταξύ τους... Ό,τι είναι καλύτερο γι' αυτούς. Καμιά φορά - σε ό,τι αφορά στα πολύ προβεβλημένα ζευγάρια -, σε αναγκάζουν να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, γιατί έρχεται συνέχεια μια κάμερα και ρωτάνε "πώς είστε μεταξύ σας, τι κάνετε;" και δε θες να πεις ότι έχεις προβλήματα στο σπίτι ή περνάς μια κρίση... Τα παιδιά είναι καλά όταν είναι καλά και οι γονείς, νόμος».