Breaking News

Βίκυ Σταυροπούλου: «Σε έναν κόσμο, που οι περισσότεροι μετρούν χρήματα, likes, νούμερα, clicks, εγώ μετράω δάκρυα χαράς» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε ένα τρυφερό σχόλιο, σε ανάρτηση στο Ιnstagram της κόρης της, Δανάης Μπάρκα.

Χθες (6/4), η Δανάη Μπάρκα έκανε ανάρτηση στο Instagram, με αφορμή την επίσκεψη της στην Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Tate στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην έκθεση της Yoko Ono, συζύγου του John Lennon...


Στη λεζάντα, η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.

Κάποιοι followers της θεώρησαν ότι είναι μία απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία - όταν μίλησε για το γνωστό θέμα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - είχε  τονίσει:

«Η μητέρα μου με έχει μεγαλώσει με μία βασική αρχή: Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, είναι απαγορευτικό. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο...».

H Βίκυ Σταυροπούλου έγραψε σε σχόλιό της: «Κoριτσάκι μου, σε έναν κόσμο, που οι περισσότεροι μετρούν χρήματα, likes, νούμερα, clicks, εγώ μετράω δάκρυα χαράς και ευγνωμοσύνης που έγινες ένα αληθινά καλόκαρδο πλάσμα και μου αποδεικνύεις όχι μόνο με μηνύματα αλλά και χειροπιαστά την αγάπη σου!!!».

Επίσης, η Δέσποινα Βανδή σημείωσε: «Κoρίτσι μου!!! Έχεις μια υπέροχη γυναίκα για μάνα, που θα ήθελα να είναι δική μου μάνα, αλλά δυστυχώς είναι συμμαθήτρια μου!».

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΜΑ. ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ?? Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ?

» Σχολιάστε