Breaking News

Γ. Τσαλίκης: «Ακόμα συνέρχομαι, πέρασα πνευμονία - Πήρα κορτιζόνη 3,5 μήνες, πρήστηκα και μου έγραφαν ότι πάχυνα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε την Τρίτη (7/5) στο Happy Day τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν για τη συνεργασία τους και τις οικογένειές τους, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του.

Γιώργος Τσαλίκης: «Ακόμα συνέρχομαι, πέρασα πολύ άσχημα... Πέρασα πνευμονία, από το νοσοκομείο μου ζήτησαν να μπω για δύο εβδομάδες. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία με αποτέλεσμα να τραβήξει χρονικά η περιπέτεια με την υγεία μου. Υπέγραψα στο νοσοκομείο, γιατί δεν με άφηναν να φύγω και έκανα θεραπεία στο σπίτι. Ακόμη και τώρα που μιλάμε έχω βήχα...».


Χρήστος Μενιδιάτης: «Δεν το κατάλαβε κανείς, γιατί ήμασταν μαζί πάνω στην πίστα. Ο ίδιος ήξερε ότι είχε κάποιο θεματάκι, αλλά είναι τέτοιος ο επαγγελματισμός του...».

Γιώργος Τσαλίκης: «Πήρα πολύ κορτιζόνη και πρήστηκα λίγο.. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε στον άλλον. Πήρα κορτιζόνη 3,5 μήνες και μου έλεγαν "Πάχυνες, πρήστηκες". Μου έστελναν μηνύματα και έγραφαν σχόλια στα social media... "Τι έκανες στο πρόσωπό σου;"... Τίποτα δεν έκανα, απλά πήρα πολύ κορτιζόνη, ενώ δεν πρόσεξα και τη διατροφή μου... Το θέμα, όμως, είναι γιατί να πεις στον άλλον το κακό; Ο άλλος σίγουρα το ξέρει... Πρέπει να μου το πεις εσύ, δεν το ξέρω εγώ; Η κορτιζόνη θα φύγει, θα ξεπρηστώ και σε δύο μήνες θα είμαι όπως πρέπει, αλλά να μην λέμε το κακό στους ανθρώπους. Να λέμε το καλό...».