Breaking News

Σ. Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον σeξουαλικό μου προσανατολισμό, έκλαιγα για ώρες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» με την Άννα Δρούζα έκανε πρεμιέρα στο Open μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. 

Πρώτος καλεσμένος ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - στη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είπε αρχικά στην Άννα Δρούζα: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δε θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας αναγκαστικά συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα... Συχνά συγκινούμαι πολύ μέσω της επαφής με τον κόσμο, όπως όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τις λάσπες...».


Ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή, αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος για πάρα πολλά χρόνια. Μου είπε ότι με αγαπάει, είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Προφανώς είχε μερικές ερωτήσεις, αλλά δεν με απογοήτευσε η αντίδρασή της. Χαίρομαι με την οικογένειά μου, με τους φίλους μου και με τη φύση».

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του, η Λία Κασσελάκη, η οποία τόνισε - μεταξύ άλλων - για τον γιο της: «Είναι ο μόνος πολιτικός ίσως που δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ».