Breaking News

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: «Λύγισε» η Ρένα Κουβελιώτη - «Η κόρη μου είναι στην ηλικία του κoριτσιού» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινήθηκε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, η οποία μετέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το ρεπορτάζ για την υπόθεση της 11χρονης στην Ηλεία.

Έχει σοκάρει το πανελλήνιο η δολοφονία της 11χρονης από τον θείο της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Ο 37χρονος σκότωσε τη μικρή Βασιλική, χτυπώντας την στον λαιμό με κατσαβίδι.

Ο 37χρονος - πρώτος ξάδελφος της μητέρας του κoριτσιού και πατέρας ο ίδιος έξι παιδιών - είχε συλληφθεί το 2017 για βιaσμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση και παρέμενε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Το πρωί της Τρίτης (11/6), η Ρένα Κουβελιώτη μετέφερε το ρεπορτάζ, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μετά την προβολή ενός βίντεο, με τις σπαρακτικές δηλώσεις της μητέρας του κoριτσιού, η δημοσιογράφος «λύγισε».

«Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σαν κοινωνία στο "Χαμόγελο του Παιδιού", γιατί περίμεναν στο αστυνομικό τμήμα να φτάσει ψυχολόγος από τον Οργανισμό για να ενημερώσει αυτή τη γυναίκα ότι δε θα ξαναδεί το παιδί της. Η ηλικία της κόρης μου είναι πολύ κοντά στην ηλικία της Βασιλικής», είπε αρχικά συγκινημένη η Ρένα Κουβελιώτη...


Και πρόσθεσε: «Να σταματήσουμε να κλαίμε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φωνάξουμε για να αλλάξουν τα νομοθετικά πλαίσια, ώστε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Υπάρχουν κάποια εγκλήματα τα οποία είναι ειδεχθή, όπως ο βιaσμός ανηλίκου. Δεν χωράει στο μυαλό μου ανασταλτικός παράγοντας σε τέτοιου είδους εγκλήματα».