Breaking News

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν βγήκε το θέμα με το τεστ DNA, ήταν μεγάλο σοκ για μένα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε η Μαρία Λουίζα Βούρου. Η πρώην παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στην Όλγα Λαφαζάνη:

«Έχει υπάρξει περίοδος στη ζωή μου που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια, ωστόσο αυτό ήταν για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά επανήλθα. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία με είχαν στρεσάρει. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στεναχωρημένη, δε θέλω να φάω, μου γίνεται το στομάχι κόμπος. Δεν δέχονται bullying μόνο όσοι έχουν παραπάνω κιλά, δέχονται και οι αδύνατοι.

Πριν τρία χρόνια ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, έχασα τον πατριό μου που με μεγάλωσε από αρκετά μικρή. Εκείνος μου έδωσε τις αρχές και τις αξίες μου. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν για μένα πολύ μεγάλο στήριγμα και ο μόνος που με καταλάβαινε γενικότερα.

Ήμουν πολύ μικρή όταν είχε βγει το θέμα με το τεστ DNA με τον μπαμπά μου (Γιάννη Βούρο). Ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήταν δύσκολο να βλέπεις τη ζωή σου να παίζει στα κανάλια, ενώ δεν είσαι σε αυτό τον χώρο. Το να βλέπω στην τηλεόραση τη ζωή μου όλη να προβάλλεται και να ακούω και πολλές απόψεις, που αρκετές ήταν κακές άνευ λόγου - προς τη μητέρα μου κυρίως -, δεν μου άρεσε. Με ζόριζε να σχολιάζουν τη ζωή μου ενώ δεν την ξέρουν...


Δεν έχω απαντήσει για την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν έχω μία σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα και προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά, τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και είναι όλα καλά στην προσωπική μου ζωή».