Π. Γιαννόπουλος για Φ. Σεργουλόπουλο: «Είναι στενάχωρο και προκλητικό αυτό που είπε, κακώς τον αφήνει η ΕΡΤ να προκαλεί» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast@star, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός είπε στη Λιλή Πυράκη:
«Τη φετινή σεζόν κάνω μόνο ραδιόφωνο, είναι επιστροφή στις ρίζες. Το ραδιόφωνο είναι η μεγάλη μου αγάπη, το καταφύγιό μου, δεν με έχει προδώσει ποτέ.
Αν η ψυχαγωγία είναι αυτή που βλέπω, προτιμώ να απέχω από την τηλεόραση. Δεν μπορώ να βλέπω σε μία ψυχαγωγική εκπομπή, που δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα, να αναλύουν τα γκάλοπ. Στην τηλεόραση ζούμε έναν παραλογισμό και ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του.
Είχα προτάσεις από δύο εκπομπές πρώτης γραμμής, αλλά θεώρησα ότι ήταν προσβλητικό να προστεθώ σε πάνελ στα μέσα της σεζόν. Ήταν σαν να λένε στους υπόλοιπους ότι δεν φτουράνε.
Δεν έχω προσωπικά με την ΕΡΤ και δεν έχω και βλέψεις προς την ΕΡΤ. Είναι παράλογο να λες "δεν μας πειράζουν τα νούμερα, εμείς κάνουμε ποιότητα". Δεν μπορώ αυτή τη δημοσιοϋπαλληλίστικη λογική της ΕΡΤ. Στην ΕΡΤ υπάρχει προκλητική αναισθησία. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές της δεν κάνουν νούμερα και η άλλη το παίζει βασίλισσα.
Είναι στενάχωρο και προκλητικό αυτό που είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα τηλεθέασης. Κι αν προκαλεί εκείνος, κακώς τον αφήνει η ΕΡΤ να προκαλεί...
Η ΕΡΤ δεν δίνει χρήματα στην Klavdia να πάει σε promo tour ώστε να μην είναι στη 19η θέση στα στoιχήματα και τα διαθέτει σε εκπομπές που κάνουν 3%».

Αν πρεπει να πληρωσεις για να εισαι σε καλυτερη θεση απο την 19 τοτε σιγουρα εχεις κανει μεγαλη μακακια με την επιλογη σου και για να δουμε θα εισαι στον τελικο;