Breaking News

MTV Video Music Award 2016: Σαρώνουν Beyonce και Adele - Όλες οι υποψηφιότητες

Με 11 υποψηφιότητες θα εμφανιστεί η Beyonce στα φετινά MTV Video Music Award 2016 που θα θα πραγματοποιηθούν στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Παράλληλα 8 υποψηφιότητες έχει και η Adele, από τις οποίες οι 7 ανήκουν στο διάσημο πλέον "Hello".

Δείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες:

Video of the Year

Adele – “Hello”
Beyoncé – “Formation”
Drake – “Hotline Bling”
Justin Bieber – “Sorry”
Kanye West – “Famous”

Best Female Video

Adele – “Hello”
Beyoncé – “Hold Up”
Sia – “Cheap Thrills”
Ariana Grande – “Into You”
Rihanna ft. Drake – “Work”

Best Male Video

Drake – “Hotline Bling”
Bryson Tiller – “Don’t”
Calvin Harris ft. Rihanna – “This Is What You Came For”
Kanye West – “Famous”
The Weeknd – “Can’t Feel My Face”

Best Collaboration (Συνεργασία)

Beyoncé ft. Kendrick Lamar – “Freedom”
Fifth Harmony ft. Ty Dolla $ign – “Work From Home”
Ariana Grande ft. Lil Wayne – “Let Me Love You”
Calvin Harris ft. Rihanna – “This Is What You Came For”
Rihanna ft. Drake – “Work”

Best Hip Hop Video

Drake – “Hotline Bling”
Desiigner – “Panda”
Bryson Tiller – “Don’t”
Chance The Rapper – “Angels”
2 Chainz – “Watch Out”

Best Pop Video

Adele – “Hello”
Beyoncé – “Formation”
Justin Bieber – “Sorry”
Alessia Cara – “Wild Things”
Ariana Grande – “Into You”

Best Rock Video

All Time Low – “Missing You”
Coldplay – “Adventure Of A Lifetime”
Fall Out Boy ft. Demi Lovato – “Irresistible”
twenty one pilots – “Heathens”
Panic! At The Disco – “Victorious”

Best Electronic Video

Calvin Harris & Disciples – “How Deep Is Your Love”
99 Souls ft. Destiny’s Child & Brandy – “The Girl Is Mine”
Mike Posner – “I Took A Pill In Ibiza”
Afrojack – “SummerThing!”
The Chainsmokers ft. Daya – “Don’t Let Me Down”

Breakthrough Long Form Video

Florence + The Machine – The Odyssey
Beyoncé – Lemonade
Justin Bieber – PURPOSE: The Movement
Chris Brown – Royalty
Troye Sivan – Blue Neighbourhood Trilogy

Best New Artist

Lukas Graham
Zara Larsson
Bryson Tiller

Best Direction

Adele - "Hello" (Director: Xavier Dolan)
Beyoncé - "Formation" (Director: Melina Matsoukas)
David Bowie - "Lazarus" (Director: Johan Renck)
Coldplay - "Up&Up" (Directors: Vania Heymann and Gal Muggia)
Tame Impala - "The Less I Know the Better" (Director: Canada)

Best Choreography

Beyoncé - "Formation" (Choreographers: Chris Grant, JaQuel Knight and Dana Foglia)
Beyoncé - "Sorry" (Choreographers: Chris Grant, JaQuel Knight, Dana Foglia, Anthony Burrell & Beyoncé Knowles Carter)
Missy Elliott (featuring Pharrell) - "WTF (Where They From)" (Choreographer: Hi-Hat)
FKA Twigs - M3LL155X (Choreographer: FKA Twigs)
Florence + The Machine - "Delilah" (Choreographer: Holly Blakey)

Best Visual Effects

Adele - "Send My Love (To Your New Lover)" (Visual Effects: Sam Sneade)
Coldplay - "Up&Up" (Visual Effects: Vania Heymann)
FKA Twigs - M3LL155X (Visual Effects: Lewis Sanders and Jihoon Yoo)
The Weeknd - "Can't Feel My Face" (Visual Effects: Bryan Smaller)
Zayn -  "Pillowtalk" (Visual Effects: David Smith)

Best Art Direction

Adele - "Hello" (Art Director: Colombe Raby)
Beyoncé - "Hold Up" (Art Director: Jason Hougaard)
David Bowie - "Blackstar" (Art Director: Jan Houllevigue)
Drake - "Hotline Bling" (Art Director: Jeremy MacFarlane)
Fergie - "M.I.L.F.$" (Art Director: Alexander Delgado)

Best Editing

Adele - "Hello" (Editor: Xavier Dolan)
Beyoncé - "Formation" (Editor: Jeff Selis)
David Bowie - "Lazarus" (Editor: Johan Söderberg)
Fergie - "M.I.L.F.$" (Editor: Vinnie Hobbs)
Ariana Grande - "Into You" (Editor: Hannah Lux Davis)

Best Cinematography

Adele - "Hello" (Director of Photography: André Turpin)
Alesso - "I Wanna Know" (Director of Photography: Corey Jennings)
Beyoncé - "Formation" (Director of Photography: Malik Sayeed)
David Bowie - "Lazarus" (Director of Photography: Crille Forsberg)
Ariana Grande - "Into You" (Director of Photography: Paul Laufer)