Breaking News

Τι συμβαίνει με τη Selena Gomez; Ανέβαλε την περιοδεία της και αποχωρεί ξανά από τη μουσική (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο έτος η Selena Gomez είχε επιστρέψει στη μουσική σκηνή και η καριέρα της απογειώθηκε ξανά.

Η 24χρονη ποπ σταρ ανακοίνωσε ότι θα κάνει και πάλι ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας, ακυρώνοντας έτσι το υπόλοιπο της παγκόσμιας περιοδείας της, λόγω άγχους, κατάθλιψης και κρίσεων πανικού που παθαίνει το τελευταίο διάστημα.

Όπως δημοσιεύει η Mirror, η όμορφη τραγουδίστρια δήλωσε στο περιοδικό People: 

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, περίπου πριν από ένα χρόνο αποκάλυψα ότι έχω Λύκο, μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Ανακάλυψα ότι το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη μπορεί να είναι παρενέργειες του Λύκου. Θέλω να επικεντρωθώ στην διατήρηση της υγείας μου και της ευτυχίας μου και αποφάσισα ότι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσω είναι να παραμείνω για κάποιο διάστημα μακριά.

Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς μου για την υποστήριξη. Ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι για μένα, αλλά εγώ πρέπει να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο της υγείας μου. Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και θα πρέπει και άλλοι να ενθαρρύνονται για να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα.»


Να σημειωθεί ότι η Selena Gomez σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Billboard τον Οκτώβριο του 2015 ξέσπασε εναντίον των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για τα κιλά της και υποστήριζαν πως "εξαφανίστηκε" από τον καλλιτεχνικό χώρο γιατί δεν μπορούσε να συνέλθει από το χωρισμό της με τον Justin Bieber ενώ άλλα ανέφεραν ότι έκανε απoτoξivωση.

«Είχα διαγνωστεί με Λύκο, και έκανα χημειοθεραπείες. Για αυτό έκανα διάλειμμα από τα επαγγελματικά μου. Θα μπορούσα να είχα πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο. Ήθελα τόσο πολύ να πω σε όλους: Δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία. Είστε μ@@@ς!» δήλωσε τότε και πρόσθεσε «Είμαι τόσο (f@ck@ng) καλή με όλους, και μου φέρονται τόσο άθλια. Εργάζομαι από 7 χρονών. Από τα 17 μου είμαι πρέσβειρα της UNICEF. Είναι τόσο απογοητευτικό το γεγονός ότι έχω γίνει θέμα στα ταμπλόιντ».