Breaking News

Καμμένος: «Δεν θα στήριζα την κυβέρνηση αν ερχόταν σε ρήξη με την Εκκλησία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη σε ζωντανή σύνδεση παραχώρησε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη ρήξη στη σχέση Εκκλησίας - κυβέρνησης, η οποία έδειξε ότι αποκαταστάθηκε ως ένα βαθμό μετά την πρόσφατη δίωρη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην οποία παρευρέθηκε ο ίδιος ο υπουργός όπως και ο Νίκος Φίλης.

«Θεωρώ ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο έδωσε τη λύση γιατί πράγματι μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την πολιτεία αυτή τη στιγμή θα ήταν καταστροφική για την πατρίδα μας. Αν επέμενε η κυβέρνηση και έλεγε ότι θα αγνοήσουμε την εκκλησία και αν θιγόταν η Ορθοδοξία και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά, δεν θα στήριζα την κυβέρνηση πλέον και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον πρωθυπουργό και τον Αρχιεπίσκοπο» είπε ο υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε επίσης για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, για τα κόκκινα δάνεια και για τις κατασχέσεις, για τη φορολογία και για τα μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.