Breaking News

Νέο «χτύπημα» για τη Samsung: Εξερράγη Galaxy S6 Active

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Galaxy Note 7 δεν είναι το μόνο μοντέλο της Samsung που εξερράγη...

Την περασμένη Τετάρτη κατατέθηκε μήνυση στην Καλιφόρνια από έναν άνδρα ο οποίος υπέστη τραυματισμό από την έκρηξη ενός Galaxy S6 Active, σύμφωνα με το Daily News (nydailynews.com).

Ο άνδρας κοιμόταν με τη σύζυγό του και την 7 μηνών κόρη τους στις 2 Αυγούστου, όταν ξύπνησε γύρω στις 2 τα ξημερώματα από την έκρηξη του κινητού η οποία ακούστηκε σαν πυροβολισμός, όπως είπε ο δικηγόρος του.

Ο άνδρας πανικοβλήθηκε καθώς φοβήθηκε για την ασφάλεια της γυναίκας του και του παιδιού του και προσπάθησε αρχικά να σβήσει τη φωτιά με ένα πουκάμισο. Όμως η φωτιά εξακολουθούσε να καίει και το κινητό έλιωνε βγάζοντας μία αφρώδη όξινη ουσία. Τελικά άρπαξε το smartphone και έτρεξε στο νεροχύτη της κουζίνας όπου και έσβησε τις φλόγες με νερό.

"Ό,τι απέμεινε ήταν ένας παραμορφωμένος σωρός από μέταλλο, πλαστικό και γυαλί και τη λιωμένη σάρκα του πελάτη μου" πρόσθεσε ο δικηγόρος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Samsung ήξερε για το πρόβλημα για χρόνια αλλά το αγνοούσε  και συνέχισε να παράγει νέες γενιές smartphone.

Το νέο περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της Samsung ότι θα σταματήσει τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 smartphone σε όλο τον κόσμο μετά από αναφορές ότι συσκευές έπιασαν φωτιά ακόμη και μετά την αντικατάστασή τους. Οι ζημιές στα έσοδα της εταιρίας υπολογίζονται ότι θα αγγίξουν συνολικά τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια.