Breaking News

Διαψεύδει ο Val Kilmer τον Michael Douglas: «Είναι παραπληροφόρηση. Δεν έχω καρκίνο!»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις δηλώσεις του Michael Douglas, κατά τη διάρκεια του σόου του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Jonathan Ross στο Βασιλικό Θέατρο Drury Lane, ο Val Kilmer, ο οποίος έχει εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο τα τελευταία δύο χρόνια με προβλήματα στο λαιμό, αρνήθηκε για μία ακόμη φορά ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο φίλος του  Michael Douglas είχε πει: «Ο Val είναι ένας θαυμάσιος τύπος που ταλαιπωρείται από αυτό ακριβώς που είχα κι εγώ (καρκίνο της γλώσσας) και τα πράγματα δεν φαίνονται πάρα πολύ καλά γι 'αυτόν. Οι προσευχές μου είναι μαζί του. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχετε ακούσει πάρα πολλά από τον Val τον τελευταίο καιρό».

Όμως, όπως δημοσιεύει η βρετανική Mirror, o Kilmer υποστήριξε ότι πρόκειται για παραπληροφόρηση. Συγκεκριμένα o 56χρονος έγραψε, μεταξύ άλλων, στο προφίλ του στο Facebook:

«Αγαπώ τον Michael Douglas αλλά πρόκειται για μία παραπληροφόρηση. Η τελευταία φορά που μίλησα με τον ίδιο ήταν σχεδόν πριν από δύο χρόνια, όταν του ζήτησα να με παραπέμψει σε έναν ειδικό ώστε να έχω μία διάγνωση για ένα πρόβλημα στο λαιμό μου, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω την περιοδεία μου για το "Πολίτης Twain" . Κατέληξα χρησιμοποιώντας μια ομάδα στο UCLA και δεν έχω καρκίνο. Εξακολουθώ να έχω μια πρησμένη γλώσσα αλλά είμαι σε σταθερή κατάσταση. Έχω κάνει 3 ταινίες κατά το τελευταίο έτος, μία εκ των οποίων σκηνοθέτησα. Ελάτε να με δείτε ζωντανά στο Westwood την επόμενη εβδομάδα, αν νομίζετε ότι λέω ψέματα!!».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη από όλο τον κόσμο. Ελπίζω αυτό να βάλει τέλος σε περαιτέρω ανησυχίες σχετικά με την υγεία μου και σε σενάρια που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Δεν ξέρω τι οδήγησε τον Michael Douglas - ο οποίος είναι ένας στοργικός και αφοσιωμένος φίλος - να κάνει εικασίες για την υγεία μου αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν εννοούσε κάτι κακό».