Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 4, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Νιχάν ξανασμίγει με την κόρη της μετά από τόσο καιρό. Ο Εμίρ πιστεύει πως η Νιχάν υπέκυψε στη μοίρα της και θα μπορέσουν έτσι οι τρεις τους να κάνουν μια νέα αρχή σαν οικογένεια. Αγνοεί όμως πως η γυναίκα του "διψά" για εκδίκηση και ότι προκειμένου να το πετύχει είναι αποφασισμένη να περιμένει όσο καιρό χρειαστεί...

Ο Κεμάλ έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του στη φυλακή ενώ από την άλλη ο Ζεχίρ του αποκαλύπτει ότι η Ζεχρά ξεκίνησε να εργάζεται για λογαριασμό του Εμίρ. Ο Κεμάλ από την πλευρά του του ζητά να την πιέσει να δουλέψει για λογαριασμό του. Στο μεταξύ η Νιχάν κλονισμένη από τις εξελίξεις πηγαίνει στο μνήμα του πατέρα της και του αδερφού της και ξεσπάει σε κλάμματα.

Μετά από αναπάντεχη συνάντηση σε εστιατόριο ο Κεμάλ με την Ασού και ο Εμίρ με τη Νιχάν καταλήγουν στο ίδιο τραπέζι και η βραδιά κυλάει σε ατμόσφαιρα έντασης. Όταν ο Εμίρ ανακοινώνει στο τραπέζι ότι αγόρασε μετοχές από τον όμιλο Αλατζάχαν ο Κεμίλ θυμώνει με την Ασού και την ώρα που χορεύουν της ξεκαθαρίζει ότι αν του αποκρύψει ξανά τις κινήσεις του Εμίρ όλα θα τελειώσουν μεταξύ τους. Στη συνέχεια ο Κεμάλ συναντιέται με τη Νιχάν στην τουαλέτα όπου και της εκφράζει τον έpωτα που νοιώθει ακόμη για εκείνη. Όμως η Νιχάν αντιστέκεται και του λέει ότι δεν θα την κερδίσει ποτέ ξανά.

Κατόπιν ο Κεμάλ καταλήγει στο σημείο που έθαψε το δαχτυλίδι της Νιχάν. Το ξεθάβει και συνειδητοποιεί ότι δεν έχει τη δύναμη να την ξεχάσει...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 4ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (39ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).









Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ