Breaking News

Αμφισβητείται η κατάθεση του συντρόφου του G.Michael; Ενδεχόμενο υπερβολικής δόσηs εξετάζει η αστυνομία (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κατάθεση του Fadi Fawaz, του τελευταίου συντρόφου του  George Michael, φέρεται να αμφισβητείται από την αστυνομία η οποία ερευνά πλέον το ενδεχόμενο θανάτου του τραγουδιστή από υπερβολική δόση vαpκωτικώv.

Ο 53χρονος σταρ της ποπ απεβίωσε στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στο Oxfordshire, την ημέρα των Χριστουγέννων, προφανώς από καρδιακή ανεπάρκεια. Την περασμένη εβδομάδα μια μεταθανάτια εξέταση αποδείχθηκε «ασαφή» για να προκύψουν συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου του, αλλά τα αποτελέσματα των τoξικολογικώv εξετάσεων ίσως ρίξουν "φως" στην υπόθεση καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πέθανε από υπερβολική δόση vαpκωτικώv.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα της Daily Mirror, o Fawaz έδωσε κατάθεση στην αστυνομία σχετικά με όσα γνωρίζει για τις τελευταίες ώρες του George Michael, πριν πεθάνει. Ωστόσο η κατάθεση του 40χρονου, ο οποίος ζει κοντά στο Regent's Park στο Λονδίνο, αμφισβητήθηκε αυτή την εβδομάδα από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους παπαράτσι και γενικά από τα πρακτορεία lifestyle όλες τις φωτογραφίες που τράβηξαν προκειμένου να μάθουν ποιος μπήκε και ποιος βγήκε από το σπίτι του τραγουδιστή.

Νωρίτερα, την τρέχουσα εβδομάδα, ο Fadi Fawaz αρνήθηκε ότι ανέβασε ο ίδιος τα tweets που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του στο Twitter, τα οποία υποστήριζαν ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε, λέγοντας ότι χάκαραν το προφίλ του.

Ο Fawaz καταγράφηκε να κυκλοφορεί στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα και φάνηκε επηρεασμένος από την πίεση των δύο τελευταίων εβδομάδων καθώς παράλληλα με τη θλίψη που αισθάνεται για την απώλεια του συντρόφου του καλείται να διαχειριστεί και την αμφισβήτηση της αστυνομίας, αν βέβαια έχει βάση το βρετανικό δημοσίευμα.


Πληροφορίες από: Daily Mail