Breaking News

Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρή 9χρονη από φωτιά σε διαμέρισμα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγικές είναι οι συνέπειες από τη φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με το τοπικό e-pieria.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το χώρο σε λιπόθυμη κατάσταση από τις αναθυμιάσεις μια 45χρονη γυναίκα και την 9χρονη κόρη της και κατόπιν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μυστρίδης και είπε ότι η μικρή έφτασε στο νοσοκομείο στις 00:20 το βράδυ της Τρίτης - 10 λεπτά αργότερα από τη μητέρα της - και έχασε τη μάχη με τη ζωή στις 2:05 τα ξημερώματα παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν. Η μητέρα της νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Μητέρα και κόρη, εκτός από τις μεγάλες ποσότητες καπνού που εισέπνευσαν, έφεραν και εξωτερικά εγκαύματα, πρόσθεσε ο κ. Μυστρίδης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για φωτιά που ξεκίνησε από τον καναπέ. Επίσης, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι βρέθηκε καμένη γόπα τσιγάρου στον καναπέ και ερευνάται το ενδεχόμενο η μητέρα να αποκοιμήθηκε και να της έπεσε το τσιγάρο.