Breaking News

Η απάντηση της Γερμανού στις δηλώσεις της Σπυροπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στην πρεμιέρα του «Celebrity Travel»,  αναφέρθηκε σήμερα η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Η Σπυροπούλου είπε ότι ο άνθρωπος που την παρότρυνε να ακολουθήσει το δρόμο της παρουσίασης ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, που την έστειλε σε οντισιόν με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ενθουσιάστηκε και ήθελε πολύ να της δώσει την ευκαιρία.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο χρόνο ποτέ δεν ήρθαμε σε σύγκρουση, ποτέ δεν τσακωθήκαμε, όμως ήταν λίγο δύσκολο το κλίμα γιατί αισθανόμουν εγώ ότι ήταν διαρκώς σε άμυνα, καθώς ίσως ένιωθε ότι εκτός από τον Θέμη, που ήταν πάντα πολύ φιλικός μαζί της, οι υπόλοιποι δεν ήμασταν ίσως και πολύ φιλικοί. Το παραδέχομαι. Ήμασταν αποστασιοποιημένοι, αυτή είναι η σωστή λέξη.

Δεν θυμάμαι να πέρασε δοκιμαστικό, έχουν περάσει και χρόνια. Θυμάμαι ότι έγιναν δοκιμαστικά, πέρασαν πολλά κορίτσια από δοκιμαστικό, αλλά η Κωνσταντίνα το' χε κάνει το δοκιμαστικό της, από την εκπομπή της Ελένης ουσιαστικά.

Ήταν κρατημένη, ήταν ένα φοβισμένο κορίτσι, το οποίο τώρα δεν έχει καμία σχέση. Την Κωνσταντίνα μου τη σύστησαν στο κανάλι σαν ένα κορίτσι που θέλουμε να επενδύσουμε σ' αυτό. Πάντως, είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας τώρα, όντως μιλάμε και θα χαρούμε πολύ να την φιλοξενήσουμε και στον καναπέ μας (στην εκπομπή)».