Breaking News

«Ξαναχτύπησε» η θετή αδερφή της Meghan Markle: «Δεν μπορούν να μου απαγορεύσουν να μιλάω»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της Meghan Markle, που είναι ο γάμος της με τον πρίγκηπα Harry στις 19 Μαΐου, πάει να μετατραπεί σε εφιάλτη. 


Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο η θετή αδερφή της Samantha, που είχε υποστηρίξει τις προηγούμενες ημέρες ότι η ίδια έπεισε τον Thomas Markle να "στήσει" τις φωτογραφίες, προκειμένου να δημιουργήσει ένα θετικό προφίλ για τον πατέρα της...

Παρά την ανακοίνωση από το Παλάτι, που ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικότητας σε "αυτήν την άβολη κατάσταση", η Samantha Markle, σε συνέντευξή της σε αμερικανικό μέσο, επέμεινε ότι έχει "ελευθερία λόγου" και ότι έχει κάθε δικαίωμα να μιλήσει. Η 53χρονη δήλωσε στο ΤΜΖ: 

«Αν για τη ζωή μου ή για τον πατέρα μου υπάρχει κάτι στη χώρα αυτή, ονομάζεται "ελευθερία λόγου". Δεν έχει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτό και δεν πρόκειται να μου πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για τη ζωή μου ή τη ζωή του πατέρα μου, όπου είναι θέμα δημόσιας "αυτοάμυνας".

Δεν είναι Μεγάλη Βρετανία εδώ. Είμαι πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι πολύ μακριά από το "πρωτάθλημα" της για να μου πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω. Δεν λέω τίποτα γι' αυτήν, αλλά αν μιλάω για τη ζωή μου ή για τον πατέρα μου πρέπει να το σεβαστεί».

Η Samantha, που είναι κόρη του Thomas Markle από τον πρώτο γάμο του, έχει παραδεχτεί εδώ και καιρό ότι η σχέση που έχει με τη θετή αδελφή της είναι "τεταμένη", ενώ έχει ισχυριστεί ότι η Meghan  δεν έχει επαφή "με κανέναν" στην οικογένεια.