Breaking News

Survivor: Στα άκρα η αντιπαράθεση στο συμβούλιο για την κίνηση του Πάνου Θεοδώρου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η προκλητική κίνηση του Πάνου Θεοδώρου προς την Κατερίνα Δαλάκα σε προηγούμενο αγώνισμα πήρε μεγάλη διάσταση στο συμβούλιο του νησιού, πριν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώσει ότι αποχωρεί η Ντάρια Τουρόβνικ...

Αν και η Κατερίνα Δαλάκα είχε δηλώσει νωρίτερα ότι τον συγχώρεσε, καθώς της ζήτησε συγγνώμη, στο συμβούλιο έδωσε συνέχεια, ενώ επίθεση στον Πάνο Θεοδώρου έκανε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία μεγαλοποίησε το περιστατικό, τονίζοντας ότι προσβάλει κάθε γυναίκα η κίνηση που έκανε.

Ο Πάνος Θεοδώρου δήλωσε απογοητευμένος από τα λόγια της Μελίνας, με την οποία είχε έρθει κοντά όταν εκείνη ήταν στους Μαχητές.

Τον συμπαίκτη της υπερασπίστηκε η Εύη Σαλταφερίδου, η οποία είπε ότι δεν έκανε την κίνηση για να προσβάλει την Κατερίνα, αλλά συνέβη πάνω στην ένταση της στιγμής.

Επίσης, θύμισε στους Διάσημους το ανάλογο περιστατικό με τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη, που αποχώρησε, προσθέτοντας ότι τότε οι Μαχητές δεν είχαν δώσει συνέχεια.

Ακόμη, είπε ότι οι Διάσημοι είχαν απόμακρη στάση, μετά τις αλλαγές παικτών στις ομάδες, γιατί έχαναν και πως αν κέρδιζαν η στάση τους θα ήταν διαφορετική.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.