Breaking News

Brad Pitt - Charlize Theron: Tρυφερή συνάντησή τους φούντωσε ξανά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φουντώνουν ξανά οι φήμες ότι δύο από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, ο 55χρονος Brad Pitt και η πάντα γοητευτική Charlize Theron, είναι ζευγάρι.

Η 43χρονη Charlize Theron είχε χωρίσει από τον Sean Penn το 2015. Από την άλλη η Angelina Jolie είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt τον Σεπτέμβριο του 2016. Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι φέρεται να κατέληξε σε φιλική συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών, ενώ εκκρεμεί ο διαχωρισμός της περιουσίας τους...

Η είδηση ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι είχε κυκλοφορήσει αρχικά από την εφημερίδα Star τον περασμένο Οκτώβριο. 

Τώρα επανέρχεται η "The Sun", η οποία αναφέρει, ωστόσο, ότι η σχέση τους ξεκίνησε τα Χριστούγεννα.

Μία πηγή δήλωσε: "Συναντιούνται εδώ και ένα μήνα περίπου. Ήταν φίλοι αρκετό καιρό και είχαν γνωριστεί στο παρελθόν μέσω του Sean Penn. Αλλά τα πράγματα τώρα έχουν εξελιχθεί".

Το περασμένο Σαββατοκύριακο o Brad Pitt παρακολούθησε σε μια ιδιωτική κατοικία στους λόφους του Hollywood την ταινία "If Beale Street Could Talk", στην οποία είναι παραγωγός.

Στη συνέχεια ήταν καλεσμένος σε πάρτι στο ξενοδοχείο Chateau Marmont, όπου νωρίτερα προβλήθηκε η ταινία "Roma".

Η πηγή υποστήριξε χαρακτηριστικά: "Ο Brad συνάντησε τη Charlize σε μια γωνία του μπαρ. Εκείνη παρήγγειλε ένα κοκτέιλ βότκας, ενώ εκείνος μεταλλικό νερό (σταμάτησε να πίνει αλκoόλ μετά το χωρισμό του από τη Jolie). Είχε το χέρι του στην πλάτη της. Και οι δύο έδειχναν πολύ χαρούμενοι".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Theron φέρεται να επισκέφτηκε τον Pitt στο σπίτι του, στην περιοχή Loz Feliz του Λος Άντζελες, αλλά δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τα παιδιά του.