Breaking News

MasterChef 3 - Πάνος: «Δεν μπήκα για τα λεφτά, οπότε δεν έχασα κάτι. Κέρδισα την εκτίμηση των κριτών» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πάνος Τόγιας αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, που θα δούμε στις 22 Μαΐου.

Ο 23χρονος παίκτης, που συγκίνησε κατά την αποχώρησή του τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, θεωρούνταν από τα φαβορί του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Σήμερα φιλοξενήθηκε στη "Φωλιά των Κου Κου", όπου ξεκαθάρισε ότι με την Ασημίνα είναι απλά πολύ καλοί φίλοι, ενώ είπε, μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι πως όταν κατάλαβα ότι έχανα ήταν... μαχαιριά στην καρδιά... Δεν μπήκα για τα λεφτά, οπότε δεν έχασα κάτι. Κατάφερα να κερδίσω την εκτίμηση των κριτών και νομίζω ότι βγήκα κερδισμένος από όλο αυτό.

Είπα τη Σπυριδούλα για νικήτρια γιατί είδα ότι έχει πιο πολύ αντοχή, είναι σταθερή και δεν έχει σκαμπανεβάσματα.

Από την πλευρά μου δεν υπήρχε στρατηγική σε καμία φάση του διαγωνισμού.... Επειδή είμαι άνθρωπος που επηρεάζομαι λίγο, όταν επέστρεψαν κάποιοι παίκτες στο παιχνίδι προσπάθησα να μη ρωτάω τι συμβαίνει έξω. Ωστόσο, μου είπαν κάποια πράγματα από μόνοι τους. Άκουσα όσα λιγότερα μπορούσα. Δεν ήθελα να μάθω πολλά για να μην επηρεαστώ.

Εγώ έκανα παρέα με όλα τα παιδιά... και με τον Ζαχίρ και με τον Χρήστο και με τον Παντελή. Απλά έτυχε να είμαι στο δωμάτιο με τον Τάσο, τον Σταμάτη και τον Χάμπο, με τους οποίους ήρθαμε κοντά γιατί κοιμόμασταν μαζί, είναι λογικό. Αλλά έκανα παρέα με όλους, χωρίς διαχωρισμούς.

Ο Χρήστος και ο Μάνος είναι τρομερά παιδιά. Ο Χρήστος είναι ήρεμη δύναμη. Έχει πολύ ήθος, είναι ξεχωριστός πολύ. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, εξαιρετικός, ευγενικός και τα θέλει όλα σε τάξη. Είναι πολύ τυπικός σαν άνθρωπος γενικά...».