Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 9 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ντεφνέ προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της ενώ ο Καχραμάν αρχίζει να την υποψιάζεται...

Είδαμε πως ο Καχραμάν δεν πίστευε την Ελίφ που του έλεγε ότι η Ντεφνέ θέλει να τους καταστρέψει και ότι εκείνη έβαλε τον Ιμπραήμ να τη σκοτώσει. - Μέρος 7

Στη συνέχεια η Ελίφ απογοητευμένη έφυγε από την έπαυλη και από την εταιρία, ωστόσο στην εταιρία επέστρεψε ξανά. - Μέρος 8

Ας δούμε τις νέες εξελίξεις...

Ο Γιακούπ παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει από τη Σουκράν ότι αδελφός του είναι ο Μακσούτ ενώ η Σουκράν προσπαθεί να του συμπαρασταθεί αλλά εκείνος της λέει ότι θέλει να μείνει μόνος του.

Αργότερα η Κιγιμέτ μαθαίνει στην έπαυλη για την ύπαρξη της Μελέκ, της αδερφής του Μακσούτ και καταστρώνει τα σχέδιά της. Στη συνέχεια αποκαλύπτει όσα σχεδιάζει στη Σουκράν αγνοώντας όμως ότι η Σουκράν γνωρίζει ήδη τη σοκαριστική αλήθεια για τον Γιακούπ και τη Σααντέτ. Η Κιγιμέτ της προτείνει να απαγάγουν τη Μελέκ ώστε να αναγκάσουν τη Σααντέτ να φύγει αλλά η Σουκράν διαφωνεί.

Στην εταιρεία η σύσκεψη πάει πολύ καλά και η Ελίφ κερδίζει τις εντυπώσεις με τις γνώσεις της και τις ιδέες της. Η Ντεφνέ ζηλεύει ενώ ο Καχραμάν είναι ικανοποιημένος που βλέπει τη γυναίκα του να τα πάει καλά στη δουλειά της αλλά παράλληλα ενοχλείται από τη συνεργασία της με τον Σονέρ. Όταν τελειώνει η σύσκεψη, της ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της ενώ η Ελίφ του απαντά ότι του φέρεται έτσι γιατί δεν την πίστεψε. Ο Καχραμάν μάλιστα χαμογελά ειρωνικά όταν του επαναλαμβάνει ότι η Ντεφνέ προσπάθησε να τη σκοτώσει. Η Ελίφ αρχίζει να φωνάζει και τελικά ο Καχραμάν προσπαθεί να την ηρεμήσει ενώ της ζητά να πάνε κάπου να μιλήσουν.

Στο μεταξύ ο Γιακούπ συναντά τη Σααντέτ και της λέει ότι γνωρίζει την αλήθεια ενώ την κατηγορεί ότι δεν είναι καλή μητέρα καθώς τον παράτησε για τόσα χρόνια και έρχεται τώρα σα να μη συμβαίνει τίποτα. Η Σααντέτ όμως του εξηγεί τι έγινε και πως τον πήρε η Κιγιμέτ και τελικά ο Γιακούπ πέφτει στην αγκαλιά της.

Η συνέχεια βρίσκει τον Καχραμάν και την Ελίφ στο σπίτι σε μια εpωτική στιγμή ωστόσο το θέμα της Ντεφνέ τους οδηγεί και πάλι σε καυγά. Η Ελίφ του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τι έγινε με τη Ντεφνέ κι ότι θα φύγει από το σπίτι ενώ ο Καχραμάν της τονίζει ότι δεν θα την αφήσει να πάει πουθενά κι ότι εκεί είναι το σπίτι της. Η Ελίφ τελικά αναγκάζεται να τον ακούσει ενώ χαίρεται οταν ο Τζελάλ της φέρνει τον Τοπράκ.

Την ίδια στιγμή στην εταιρεία ένας άντρας φέρνει αναστάτωση και η Ντεφνέ αναρωτιέται ποιος είναι. Η Τζανάν της λέει πως πρόκειται για κάποιον που θα έκανε τα πάντα για να βγάλει χρήματα ενώ οι φύλακες τον πετάνε έξω από την εταιρεία. Όμως η Ντεφνέ που φοβάται να μην πέσουν πάνω της οι υποψίες για τα απειλητικά γράμματα αποφασίζει να τον πληρώσει για να πάρει ο ίδιος την ευθύνη για τα απειλητικά γράμματα. Το ίδιο βράδυ ο άντρας φτάνει στην έπαυλη και προκαλεί φασαρία.

Αργότερα σε μια εκδήλωση για το νέο προϊόν, η Ντεφνέ πετάει το βραβείο της Ελίφ. Το βρίσκει όμως ο Καχραμάν και στο σημείο αυτό αρχίζει να υποψιάζεται τη Ντεφνέ...

Δείτε την εξέλιξη της σειράς στο Μέρος 10...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ