Breaking News

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραδώσει τη Meghan Markle στον Harry (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι bookers στη Βρετανία έδιναν μεγάλο φαβορί τη μητέρα της Meghan Markle, τη Doria Ragland, να την παραδώσει στον πρίγκιπα Harry το Σάββατο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor.

Τελικά η "εκλεκτή" δεν θα είναι η μητέρα της, αλλά το δεύτερο φαβορί στα στοιχήματα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος.

Η Meghan Markle επέλεξε τον πρίγκιπα Κάρολο αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο οι φήμες λένε ότι έγινε το αντίθετο, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση που προέκυψε από την απουσία του πατέρα της.


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Meghan Markle ζήτησε από την Αυτού Υψηλότητα τον πρίγκιπα της Ουαλίας να τη συνοδεύσει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου την ημέρα του γάμου της. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι χαρούμενος που μπορεί με αυτόν τον τρόπο να καλωσορίσει την κυρία Meghan Markle στη Βασιλική Οικογένεια».


Η Meghan ανακοίνωσε στο Twitter: «Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα βρίσκεται στο γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για τον πατέρα μου κι ελπίζω να πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Εγώ κι ο Harry ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ξεχωριστή μας ημέρα το Σάββατο».

Ένα άλλο μέτωπο, που καλείται να αντιμετωπίσει, είναι και η θετή αδερφή της, η 53χρονη Samantha Markle...