Breaking News

Το μήνυμα του Liam Hemsworth στο Instagram: «Χωρίσαμε με τη Miley και της εύχομαι...» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την είδηση του χωρισμού του από τη Miley Cyrus, ο Liam Hemsworth εθεάθη εμφανώς στεναχωρημένος στο Byron Bay...

Είχαν προηγηθεί οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι οποίες έδειχναν τη Miley Cyrus να φιλιέται με την Kaitlynn Carter στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Σήμερα ο 29χρονος Αυστραλός ηθοποιός διέψευσε τις δηλώσεις («Δεν καταλαβαίνετε πώς είναι... Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτήν τη σύντροφο...») που φερόταν να έκανε στη Daily Mail της Αυστραλίας όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό. Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram:

«Ένα σύντομο μήνυμα για να πω ότι εγώ και η Miley χωρίσαμε πρόσφατα και της εύχομαι για το μέλλον μόνο υγεία και ευτυχία. Πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα και δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω, κανένα σχόλιο σε κανέναν δημοσιογράφο ή έντυπο μέσο. Οποιεσδήποτε δηλώσεις, που ισχυρίζονται πως είναι δικές μου, είναι ψέματα. Ειρήνη και Αγάπη».


Χθες η 26χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέφερε στο δικό της προφίλ: «Μην πολεμάτε την εξέλιξη, γιατί ποτέ δεν θα κερδίσετε. Όπως το βουνό, που στέκομαι στην κορυφή του, που κάποτε ήταν κάτω από το νερό και συνδεόταν με την Αφρική, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Οι Δολομίτες (οροσειρά στη βορειοανατολική Ιταλία, τμήμα των Άλπεων) δεν δημιουργήθηκαν σε μία νύχτα, αυτή η υπέροχη ομορφιά διαμορφώθηκε σε εκατομμύρια χρόνια. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε "Η φύση δεν βιάζεται ποτέ, αλλά είναι πάντα στην ώρα της".... αυτή η φράση γεμίζει την καρδιά μου με ειρήνη και ελπίδα ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι είναι αλήθεια. Διδάχθηκα να σέβομαι τον πλανήτη και την εξέλιξή του και είμαι αποφασισμένη να κάνω το ίδιο και με τον εαυτό μου....».