Breaking News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ας τα ακούει ο Alpha...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα, αλλά δεν έχει σημασία... Αυτό που μου πρότειναν να κάνω από τον Alpha εμένα δεν μου άρεσε καθόλου: ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο - φυσικά - δεν είναι για να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση... Μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Είπα "Προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας" και βγήκα από το καράβι, ενώ είχε καλό πλου, ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω απ' αυτό...»

«Το ό,τι με ζητάει ο κόσμος ας τα ακούει ο Alpha...» είπε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο», όπου - μεταξύ άλλων - έκανε λόγο για λάθη του καναλιού, που το οδήγησαν  στην τέταρτη θέση. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Το 2019 μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία η γεύση της επιτυχίας με το "Πάμε Πακέτο" με πολύ υψηλά νούμερα και από την άλλη το σταμάτημα αυτής της εκπομπής. Αλλάζουν τα  πράγματα και κλείνουν οι κύκλοι για να ανοίξουν καινούριοι...

Σίγουρα ήθελα να αποχαιρετήσω τον κόσμο με πιο ξεκάθαρη θέση και άποψη. Αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, τα δεχόμαστε και προχωράμε.

Εγώ τελείωσα με τον Alpha, προχωράω στο... Vita, γιατί έχω κάνει το Vicky’s Vita. Έχω αφιερωθεί στο Youtube.

Το ό,τι με ζητάει ο κόσμος ας τα ακούει ο Alpha... Καταγράφω μια κατάσταση και λέω ότι πραγματικά λυπάμαι πολύ που από πρώτο κανάλι που ήταν, έγινε τέταρτο. Όχι φυσικά εξαιτίας της αποχώρησής μου, συγκυριακό ήταν αυτό. Κι έγιναν και χίλιες άλλες κινήσεις που οδήγησαν στην τέταρτη θέση...»