Breaking News

Adele: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση με τη «βοήθεια» της Lady Gaga και της Cameron Diaz (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, στις 5 Μαΐου, η Adele γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της και την επόμενη ανέβασε φωτογραφία στο Instagram για να ευχαριστήσει τους followers της για τις ευχές τους, ενώ έκανε αναφορά και στους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη εναντίον του κορονοϊού.

Η βραβευμένη με Grammy Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης εξέπληξε για ακόμη μία φορά τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς η φωτογραφία δείχνει την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της.

Η Adele άρχισε να χάνει κιλά μετά τον χωρισμό της τον Απρίλιο του 2019 από τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε το 2012 τον μικρό Angelo.

Τους πρώτους μήνες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ασκούνταν στο γυμvαστήριο του Joe Wicks, γνωστός για τη μέθοδο The Body Coach, τη βοήθεια του οποίου είχε ζητήσει και η Jennifer Lawrence.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το τελευταίο διάστημα η Adele ζήτησε τη βοήθεια ενός γκουρού της γυμvαστικής, που έκανε personal training στη Lady Gaga. 

Συγκεκριμένα, πήρε συμβουλές από τον personal trainer, Harley Pasternak, που έχει ως έδρα το Λος Άντζελες, ο οποίος έχει συνεργαστεί, επίσης, με τη Rihanna και την Katy Perry.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, μία πηγή είπε στη Sunday Mirror ότι ο Harley πρότεινε στην Adele να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμvαστικής, που περιλαμβάνει προπονήσεις διάρκειας 35 λεπτών, πέντε φορές την εβδομάδα.

«Η Lady Gaga της είπε πόσο "λαμπρός" είναι ο Harley. Κι αυτό έπεισε την Adele να έρθει σε επαφή μαζί του» τόνισε η πηγή.

Επίσης, η τραγουδίστρια φέρεται να προσέλαβε και έναν προσωπικό σεφ για τη διατροφή της, μετά την παρότρυνση της φίλης της και ηθοποιού Cameron Diaz.


Δεξιά η Adele ποζάρει στην τελετή των βραβείων Όσκαρ το 2013.


Στη φωτογραφία ο personal trainer, Harley Pasternak.