Breaking News

Ε. Καϊλή: «Ο ερχομός του παιδιού στη ζωή μας είναι δώρο»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Η 42χρονη ευρωβουλευτής γέννησε ένα υγιέστατο κoριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα  Αριάδνη -  Αριάνα στα ιταλικά, μιας και πατέρας του μωρού είναι ο 35χρονος Ιταλός σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Η ίδια, είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της αλλά και τη γέννα όλο αυτό το διάστημα.

«Δεν ήθελα να μιλήσω δημόσια γι' αυτό το θέμα, μιας και λόγω πανδημίας πολλές οικογένειες περνούν δύσκολες στιγμές», είπε στο «Πρώτο Θέμα» η Εύα Καϊλή από τις Βρυξέλλες, για να συμπληρώσει ότι το όνομα της μικρής είναι εμπνευσμένο από την Κρήτη, μιας και οι - αρκετοί - νονοί και νονές στα διπλά βαφτίσια (ορθόδοξα και καθολικά) που θα γίνουν προσεχώς στην Ελλάδα, έλκουν την καταγωγή από τη μεγαλόνησο. Νονά θα γίνει επίσης μία προσωπική φίλη της ευρωβουλευτού, η οποία είναι Αμερικανίδα. 

«Για εμάς ο ερχομός του παιδιού στη ζωή μας είναι δώρο. Μια τεράστια ευτυχία», τόνισε, ενώ αποκάλυψε πώς ωρίμασε μέσα της η ιδέα της εγκυμοσύνης: «Το ξεκίνημα  ήταν όταν γέννησε η αδελφή μου, το 2019. Την πρώτη καραντίνα, την οποία περάσαμε μαζί, στην Αθήνα», είπε, για να συμπληρώσει ότι τώρα καταλαβαίνει πόσο «ηρωικό» είναι να μεγαλώνουν οι μητέρες παιδιά, «ειδικά όταν είναι μόνες».