Breaking News

Δικηγόρος Μίνας Αρναούτη: «Το ποιος οδηγούσε έχει λήξει αμετάκλητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, ξεκίνησε η δίκη για το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου  διεκδικούν αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες, όπως και η οικογένεια του δημοφιλή τραγουδιστή, που εξακολουθεί να θεωρεί ότι δεν οδηγούσε ο ίδιος.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, ο οποίος δήλωσε πριν τη δίκη ότι «η ζωή της έχει καταστραφεί», είπε στο «Open Weekend»:

«Δικάστηκαν οι αγωγές αποζημίωσης. Το κομβικό σημείο στην υπόθεση για το ποιος οδηγούσε ή δεν οδηγούσε το αυτοκίνητο έχει λήξει αμετάκλητα. Υπάρχουν τέσσερις εισαγγελικές διατάξεις, από τρεις διαφορετικούς εισαγγελείς.

Η υπόθεση δεν έχει βγει από το αρχείο, τα στοιχεία που επικαλέστηκε η οικογένεια Παντελίδη είναι στοιχεία που έχουν ήδη κριθεί από τους εισαγγελείς. Η γνωμοδότηση του ιατροδικαστή, που προσέλαβε η οικογένεια, δεν έγινε δεκτή, όπως και άλλες γνωμοδοτήσεις.

Ο μάρτυρας, που είδε τον Παντελή να μπαίνει στη θέση του συνοδηγού, κατέθεσε τεσσεράμισι χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημα και πάλι η κατάθεσή του δεν έγινε δεκτή...».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην Ελένη Τσολάκη.