Breaking News

Η Adele ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί στα BRIT Awards - Η αναφορά της στον... Rich Paul (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το τελευταίο διάστημα η Adele έχει προκαλέσει αμηχανία με τις κινήσεις της στα εκατομμύρια των θαυμαστών της, καθώς - όπως φαίνεται - η προσωπική της ζωή έχει επηρεάσει και τα επαγγελματικά της.

Μετά τη «δακρύβρεχτη» ανακοίνωση της ακύρωσης των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, στο ξενοδοχείο Caesars Palace, ακολούθησαν φήμες που έκαναν λόγο για συγκρούσεις της με τους συνεργάτες της, που είχαν ως αποτέλεσμα η παραγωγή να οδηγηθεί στο «χάος».

Στη συνέχεια o Richard Johnson της εφημερίδας New York Daily News υποστήριξε ότι η Adele ακύρωσε τις εμφανίσεις της λόγω προβλημάτων στη σχέση της με τον 40χρονο σύντροφό της Rich Paul, ο οποίος είναι αθλητικός ατζέντης.

Παράλληλα, υπήρξαν φήμες ότι η 33χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης αποσύρθηκε από την προγραμματισμένη της εμφάνιση στα  BRIT Awards 2022, που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο και θα βραβευθούν οι καλύτεροι της βρετανικής και παγκόσμιας μουσικής.

Το βράδυ της Τρίτης, η Adele έκανε την ανατροπή καθώς ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στα BRIT Awards. Μάλιστα, προσπάθησε να διασκεδάσει τις φήμες σχετικά με τον  Rich Paul.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εμφανιστώ στα Brits την επόμενη εβδομάδα!! Και επιπλέον, θα πάω να δω τον Graham (Graham Norton Show) για μια συζήτηση στον καναπέ του όσο είμαι στην πόλη! Ανυπομονώ γι' αυτό! Α, και ο Rich στέλνει την αγάπη του», έγραψε στο Instagram.

H Adele έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία: Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Καλύτερο Βρετανικό Pop/R&B Act, Βρετανικό Άλμπουμ της Χρονιάς και Βρετανικό Single της Χρονιάς.


Να σημειωθεί ότι η Adele είχε χωρίσει τον Απρίλιο του 2019 από τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε το 2012 τον μικρό Angelo.

Το «Easy on Me», που κυκλοφόρησε στα μέσα Οκτωβρίου του 2021, αντανακλά τον πόνο που βίωσε κατά το διαζύγιό της με τον Simon Konecki.

Δημοσίευμα του BBC είχε περιγράψει το τραγούδι ως «μια μεγάλη μάλλινη κουβέρτα, τυλιγμένη γύρω από τη μοναξιά και τον πόνο οποιουδήποτε έχει βιώσει έναν χωρισμό».